Vælg forret:
Hjemmerøget laks m/flødestuvet spinat
Avocado salat m/ grønlandske rejer
Kyllingetærte med spinat og urtedressing
Fyldt croissant med hjemmelavet hønsesalat
Letsaltet skinke på bund af sprød salat dertil syrnet fløde
Lille stjernesskud
Frisk krabbesalat m/ citroncreme
Tarteletter m/ høns i asparges
Serrano skinke med melonsalat
Fast tilbehør:
Stort tag selv salatbord med mange specialiteter af grønt
Tre forskellige hjemmelavede dressinger
Forskellige tapanader af oliven/soltørret tomat/agurk /grønsager
Melon/ samt pesto tapanader
Grøntpinde
Hjemmebagt brød & smør
To slags kartofler efter eget valg:
Flødegratineret
Saltbagte små kartofler
Stegte kartoffelbåde
Kartoffelbåde bagt med rodfrugter
Pommes frites
Barbecue kartoffel
Små bagte kartofler vendt i tomatmarinade og friske spinatblade
Helstegte stege som skæres ud ved bordet
Kød:
Oksefilet
Lammekølle
Husets marinerede skinke
Rosmarinstegt kam
Husets Asterixskinke med sprød svær
Kyllingebryst med bacon
Tomatmarineret oksefilet (kold)
Spanske bagte kyllinger
Kamsteg af tenderpork med sprøde svær
Små mørbradbøffer i svampecreme
Vegetar menu:
Stegte falafler
Lun vegetartærte
Butterdejspakker vegetar
Dessert:
Forskellige oste med frisk frugt
Cheesecake med frisk frugt
Husets luksus is på bagt nøddebund
Hvid chokolade is med friske pære og karamelsauce
Bær trifli
Hjemmelavet konfektkage med rørt is
Tre forskellige slags hjemmebagt kage
Frugttærte med kold creme
Couvert pris:
Ved valg af
1. Forret/1. salgs kød./1. Dessert.Kr. 335,00
1. Forret/2. salgs kød./1. Dessert.Kr. 355,00
1. Forret/3. salgs kød./ 1. DessertKr. 375,00
Tillægspris på kr. 950,- for opdækning ved selskab i huset
- inkl. hvide duge, servietter og årstidens blomster.
(der dækkes udelukkende ved rektangulære borde)